The Definitive Guide to گمیشان
The Definitive Guide to گمیشان
Blog Article
مصرف مقداری عناب خشک شده یا مکملهای حاوی عناب میتواند به آدمهایی که همواره از استرس یا اضطراب مزمن رنج میبرند کمک کند ذهن آرامی داشته باشند و از بدنشان در برابر عوارض جانبی خطرناکِ قرار گرفتن در معرض هورمونهای استرسزا محافظت کند.
مطالعات نشان داده است که عصاره عناب انواع مختلفی از سلولهای سرطانی از جمله سلولهای سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین میبرد.
در شرق آسیا عنابهای بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگهای مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل میآید.
عناب حاوی پتاسیم است که می تواند به تنظیم فشار خون و بهبود سلامت کلی قلب کمک کند. خوردن عناب به شیوههای گوناگون میتواند برای سلامت قلب شما شگفتیهایی ایجاد کند. اول از همه اینکه، این میوه سرشار از پتاسیم است و سدیم کمی دارد. این ویژگی عناب باعث میشود رگهای خونی شل باشند و سطح مناسبی از فشار خون را حفظ کنند.
میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژهای برای کمک به سلامت و درمان بیماریها دارد.
از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).
محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است، بنابراین متخصصین تغذیه میتوانند عناب را به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمایند.
اما حتی عناب خشک نیز بسیار مغذی است و فواید فراوانی دارد. در بازار میتوان هم عناب تازه و هم عناب خشک یافت. عسلی که (مثلا در بیرجند) از شکوفههای درخت عناب گرفته میشود، رنگ تیرهای دارد و بهراحتی از عسل زرد که از شهد سایر گلها گرفته میشود، قابل تشخیص است.
برای درمان کهیر و خارش های پوستی ۱۰ تا ۵۰ عدد عناب (بستگی به سن فرد و شدت بیماری آن دارد) کمی کوبیده در آب جوشانده صاف نموده صبح ناشتا میل شود.
عناب همچنین حاوی تاننهایی است که میتوانند در کاهش سطح چربی خون موثر باشند.
عصاره عناب به صورت موضعی برای درمان انواع تحریکات و التهابات پوستی از جمله پسوریازیس، اگزما و آکنه مورد استفاده قرار میگیرد.
عناب به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و خواص ضد التهابی طبیعی که دارد به پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند.
از دیگر خواص میوه عناب کمک به بهبود فرآیندهای گوارشی بدن است. فیبر موجود در عناب میتواند به هضم بهتر کمک کند، اما ساپونینها و تریپپنوئیدها نیز با بهینه عناب استعاره از چیست سازی جذب مواد مغذی و ترویج حرکت سالم غذا از طریق رودهها، در این امر نقش دارند.
در کشور هند از میوه عناب برای تهیه ترشی استفاده می کنند.